Deelcontainer

Een van onze beste diensten in de commerciële klantenlijst is de groupageverzending. Groupagevervoer is het proces waarbij de verschillende goederen van meerdere afzenders samen in een 20 voet of 40 voet container worden verzonden, tegen een zo laag mogelijke prijs. Onze verschillende zakelijke klanten versturen op deze eenvoudige manier vele soorten goederen, waaronder de pakketten, auto’s, inboedel en de pallets. Wij verzekeren onze klant de beste service terwijl we allerlei soorten goederen verzenden, van kleine dozen tot vrachtwagens of boten.

Onze organisatie verzendt op regelmatige tijdstippen groupagecontainers naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname.

Pakjes sturen naar,Per zeecontainer naar,Wat kost container verzenden

Hoe wij werken

Ons bedrijf biedt onze klanten een eenvoudig stappenplan voor zakelijke klanten.
  • Neem contact op met Europe Caribbean Logistics voor een betere service.

  • Breng uw goederen naar ons magazijn of neem contact op met onze diensten voor een afspraak om de goederen op te laten halen.

  • Vul het documentformulier in

  • De factuur wordt vanaf de zending naar de haven bij u afgeleverd, waar voor de zending betaald moet worden.

  • Er worden speciale regelingen getroffen voor het transport van belangrijke documenten. Ons hardwerkende personeel laadt uw goederen in de container, de informatie wordt bij elke stap aan u verstrekt voor een veilige levering.

  • Onze lokale agent op de bestemming neemt contact op met de ontvanger zodat het verdere incassoproces soepel kan verlopen en vervolgens moeten de lokale kosten aan deze agent worden betaald.

Onze organisatie verzekert onze commerciële klanten van de beste dienstverlening. Omdat we werken met de missie om onze klanten de 100% tevredenheid te bieden die ze verdienen.

Particuliere klanten
vervoer naar eiland,land vervoer,Inpakdiensten voor verhuizingen,In beweging vrachtwagen verhuur,Verhuis- en inpaktips
Commerciële klanten
veilige levering,beste verpakking en levering,plukkers en inpakkers,Professionele verhuizers en inpakkers
Andere diensten
VOLGENDE VERTREK