Aruba is een prachtige plek waar dromen werkelijkheid worden. Het is een Caribisch eilandland. Aruba staat bekend om zijn blonde stranden en gebeeldhouwde woestijnlandschappen. Bent u een particulier die dozen, voertuigen, containers, huisraad of andere goederen naar Aruba wil verschepen, dan bent u op de goede weg. Het team van Europe Caribbean Logistics heeft veel ervaring met het verzorgen van zendingen naar Aruba, waardoor u de beste snelle en deskundige hulp kunt verwachten. Van het laden van goederen tot het verschepen ervan naar Aruba, zowel in containers als groupagevervoer, wij ondersteunen het allemaal. Onze organisatie biedt onze klanten de beste klantenondersteuning in het Papiaments. Ons bedrijf werkt er hard aan om onze klanten de beste kwaliteitsservice te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen. Wij verzekeren onze klanten de belofte om te bepalen wat de beste manier is om uw goederen te verzenden.

De reis naar Aruba duurt bijna 19-21 dagen en het kan enkele dagen duren om de aankomstdagen te regelen. Een paar dagen voordat de goederen arriveren; de geadresseerde krijgt een telefoontje van een lokale agent voor de bevestiging en volledige details. De overeenkomst betreft de beschermde bezorging van uw goederen op Aruba. Bezorgd over het veilig lossen ervan? Nou, daar zorgen onze experts op Aruba ook voor.

De beste eigenschappen van onze organisatie zijn onder meer:

  • Laagst mogelijke prijzen
  • Kwaliteit en best verzekerd werk
  • Gemakkelijk transport

100 procent klanttevredenheid en geluk is ons belangrijkste motto. Onze organisatie beschikt over een team van professionals die zorgen voor het beste werk. Werk samen en toon uw vertrouwen in ons voor de beste toekomstige resultaten.

Meer informatie over het importeren van goederen naar Aruba vindt u in this document en op de  Aruba Customs Agency website.

Aruba website account voor meer informatie over vakanties en activiteiten op Aruba.

Fenex,grote pakketten geleverd,reizen over andere bestemmingen